Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Zasticeni svedok

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Zasticeni svedok taj Sub Nov 12, 2011 8:41 pm

Serbia novele

avatar
Administrator
Administrator
Za desetak dana TV Pink startuje sa novim, modernim I izuzetno dinamičnim društveno-političkim tok šou programom pod nazivom “Zaštićeni svedok”. U ovom projektu zablistaće novo lice „ružičaste televizije“ Nina Radulović Lečić kojoj je ovo prvo iskustvo u ovakvim programima.
TV Pink izuzetno polaže nade u Ninu jer je reč o osobi koja je završila studije žurnalistike, ume da se izbori sa sagovornicima i uz to je i vrlo prijemčiva oku gledalaca zbog svoje fotogeničnosti. Sigurni smo da će novi koncept privući publiku koju interesuju problemi svakodnevnice u Srbiji, kao i intrigantne teme o kojima se ne govori otvoreno – kaže Darko Popović, direktor promo sektora TV Pink i jedan od autora projekta.
U osnovi reč je o tok šou programu koji se od ostalih razlikuje po tome što će se u studiju pored ostalih gostiju naći i relevantna osoba koja u drugim slučajevima ne bi o toj temi javno govorila, ali pod zaštitom njenog identiteta pristaće da kaže sve što interesuje javnost. „Zaštićenom svedoku“ će biti u potpunosti garantovano čuvanje identiteta, što podrazumeva da će gledaoci videti samo njegovu siluetu, a takođe će i glas biti modulisan tako da se razlikuje od izvornog.
Zaštićeni gost biće osoba koja bude želela da sa publikom i gledaocima podeli neko svoje intimno iskustvo vezano za temu emisije. Nećemo davati obrazloženje zašto ta osoba ne želi da otkriva svoj identitet, jer je to svakako želja i pravo zaštićenog gosta, objašnjava Nina Radulović.
Zastićeni svedok će na TV Pink stići uz najveće bezbedonosne mere. Zgrada će pre njegovog dolaska biti potpuno ispražnjena, tako da niko neće moći da otkrije njegov identitet niti će medijima biti dozvoljeno da prisustvuju snimanju ovog programa.
Iza projekta izvršno stoji kompletna informativna redakcija TV Pink sa Tanjom Jordović na čelu.100% I Love you Danna Garcia

2 Re: Zasticeni svedok taj Čet Dec 29, 2011 8:42 am

Serbia novele

avatar
Administrator
Administrator
Deluje zanimljivo...:D100% I Love you Danna Garcia

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu