Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Zivot u trendu

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Zivot u trendu taj Sub Nov 12, 2011 8:41 pm

Serbia novele

avatar
Administrator
Administrator
U novoj sezoni redizajnirani tv magazin "Život u trendu" uvodi niz novih rubrika. Kao i do sada, emisija je puna noviteta koji obogaćuju naš svakodnevni život, čineći ga lepšim, zdravijim i zrelijim.

Poznate ličnosti deliće sa gledaocima delove svog života i razmišljanja o važnim stvarima kroz koje su prošli, a teme kratkih priloga poučiće nas kako da osavremenimo svoj život i pogled na svet ,od ishrane, zdravlja i odnosa sa partnerima, ukućanima ili decom,do trendi izgleda i dobrog shopinga.

Tehničke inovacije, novi tretmani, psihološka, medicinska ili farmaceutska rešenja lako pronalaze svoj put do publike kroz " Život u trendu ".

Kao i do sada, biće to Vaša nedeljna doza kvalitetnog programa o stilu života: dobrih informacija i zanimljivih priča koje će Vas navesti da konstruktivno razmislite o svom životu, ali i o drugima.

''ŽIVOT U TRENDU'' autorska emisija Snežane Dakić Mikić, hrabro je iznela subotu pre podne u sezoni 2009/2010 sa 38 emitovanih emisija koje su imale prosečan Share od 25% i gotovo milion gledalaca u Reach-u.100% I Love you Danna Garcia

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu