Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Javna tajna

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Javna tajna taj Sub Nov 12, 2011 8:39 pm

Serbia novele

avatar
Administrator
Administrator
Pravo u lice !

Posle dve sezone, 90 emisija, više od 300 gostiju iz svih društvenih slojeva, od prostitutki i ljudi sa ivice, do članova Vlade i velikih zvezdi...

Ima li još javnih tajni u Srbiji? Autor i voditelj "Javne tajne" Aleksandar Saša Ignjatović siguran je da ima. I to onih zbog kojih u novu, treću sezonu, ulazi bez kompromisa i bez pardona prema bilo kojoj temi i sagovorniku. S poštovanjem, ali i sa novinarskim integritetom, oštro, beskompromisno i "pravo u lice".

Novi serijal "Javne tajne" doneće nekoliko novina, u sadržajnom i vizuelnom smislu, kako bi i na taj način bila naglašena transparetnost tema kojima će se emisija u svojoj trećoj sezoni baviti. Jedna od najvećih je svakako i interaktvini kontakt sa gledaocima, ali je način na koji će to biti učinjeno još mala produkcijska "javna tajna".

Naravno, pobednički koncept ostaje nepromenjen, odabrana tema sagledana iz više uglova, sukob različitih mišljenja o istim pitanjima, odgovori na najprovokativnija i najsmelija pitanja, neprestana potraga za istinom o tabu temama srpske javne scene... i sve to "upakovano" u dinamičnu formu koja se gleda bez daha.


Autor i voditelj: Aleksandar Saša Ignjatović100% I Love you Danna Garcia

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu