Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

3xDA

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 3xDA taj Sub Nov 12, 2011 8:37 pm

Serbia novele

avatar
Administrator
Administrator
Tri neveste u trci za medeni mesec iz snova...

Koja ima skuplju venčanicu?

Čija kuma ne zna da peva?

Tri mlade pred oltarom. Svakoj od njih ovaj dan je jedan od važnijih u životu, a šta će druge dve reći na to?

Posle svake svadbe, mlade koje su bile gošće daće ocenu ceremonije. U studiju će zajedno sa kumama braniti svoje izbore i pokušati da zadobiju prednost i osvoje medeni mesec iz snova.

Pratićemo Vaše venčanje..
Omogućićemo Vam medeni mesec za pamćenje...

Sadržaj:

U emisiji « 3 x Da » tri mlade koje će se upoznati posredstvom Pink televizije, boriće se za svoj medeni mesec iz snova, odlazeći na svadbe (jedna kod druge) i ocenjivajući sve što se na svadbenoj ceremoniji dešava: venčanicu, tortu, muziku, hranu, poljubac, atmosferu, ali i izgled i ponašanje kume. Posle svake svadbe, mlade koje su bile gosti na venčanju, daće svoje ocene.
U studiju, mlade i njhove kume braniće svoje izbore sa sa sopstvenog venčanja i pokušaće da kroz diskusiju dobiju prednost i osvoje medeni mesec iz snova.
Na kraju emisije, u studiju ćemo objaviti koja mlada je dobila najveću ocenu i ona će osvojiti ekskluzivno putovanje za svoj medeni mesec.

Za reality show '' 3 x da '' mogu se prijaviti sve buduće mlade. Napominjemo da budući mladenci sami organizuju i planiraju svoju svadbu onako kako to oni žele, a ekipa TV Pink u pratnji dve mlade koje učestvuju u borbi za medeni mesec, će propratiti čitavu ceremoniju.

Voditelj: Aleksandra Jeftanović100% I Love you Danna Garcia

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu