Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sve po spisku

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sve po spisku taj Sub Nov 12, 2011 9:05 pm

Serbia novele

avatar
Administrator
Administrator
“Sve po spisku” je zabavna panel emisija koja se emituje radnim danima.
U svakoj epizodi učestvuje po šest poznatih ličnosti i voditelj Goran Jevtić.
Šta se dešava kad se pitanja novinara iz žute štampe iskarikiraju do te mere da više nisu uvredljiva ili skandalozna, već postaju odlična podloga za humor i zabavu, videćete u serijalu “Sve po spisku”.

Goran Jevtić će iz emisije u emisju pokušavati da sazna šta poznati gosti i gošće u studiju misle jedni o drugima. Kako?

Gostima će biti postavljana škakljiva pitanja na osnovu kojih će morati da rangiraju jedni druge i zatim pred očima javnosti obrazlože svoju listu i to “sve po spisku”.Pitanja mogu biti naizgled bezazlena, poput ovog: “Sa kim biste od gostiju u studiju najmanje voleli da završite na pustom ostrvu?

U obzir mogu doći i šaljiva pitanja kao što je: “Kome bi od naših gostiju nabolje stajalo da promeni pol?”. Neće biti izbegavana ni provokativna pitanja poput: “Koja od ličnosti u studiju bi sve uradila za slavu i novac?”

Nasmejte se do suza i upoznajte vaše omiljene javne ličnosti (glumce, pevače, sportiste, političare, umetnike, novinare…) na jedan potpuno nov i “otkačen” način.

“Sve po spisku” (Ranking the Stars) je u Holandiji je zabeležila neverovatnih 21,9 % proslečnog market share-a u ciljnoj grupi od 20 do 34 godine.100% I Love you Danna Garcia

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu