Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Nova Tv novela na tv "Avala"

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Serbia novele

avatar
Administrator
Administrator

Od ponedeljak 11.juna 2012. radnim danima u 23:00 Udovice samo na tv Avala.
Sinopsis:
Ovo je priča o tri generacije žena koje povezuje čudna porodična tradicija. Sve su ostale udovice pod nerazjašnjenim okolnostima. Sve rađaju isključivo devojčice. Ovaj fenomen ne može se objasniti ni najbesprekornijom logikom. Niko ne uspeva da shvati je li u pitanju prokletstvo, zla kob ili nešto drugo.
Aparisiove nisu došle na ovaj svet da bi patile - one su savremene i urbane žene, odlučne da same vladaju svojim životom. Smrt muževa navela ih je da shvate da im muškarci nisu potrebni kako bi preživele - sada ih imaju jer tako žele, iz čiste požude.
Glava porodičnog klana je Rafaela Aparisio, koja je, nakon što je sahranila trojicu muževa koji su umrli u čudnim nesrećama, odgajila svoje tri kćeri - Almu, Mersedes i Huliju, i vaspitala ih u ratničkom duhu, da bi znale da se bore za sebe, baš kao i ona sama.
Alma je udovica poslovnog čoveka. Ubijen je pod nerazjašnjenim okolnostima. Ona je morala da počne od nule kako bi postala to što je sada - vlasnica agencije, koja uspešnim damama diskretno preporučuje mušku pratnju.
Mersedes je ratoborna advokatica, majka devojčice i udovica uspešnog advokata koji je umro od infartka u naručju druge žene. Preuzela je komandu nad firmom pokojnog supruga, gde se konstantno bori sa njegovim poslovnim partnerom i svojim ljubavnikom - oženjenim lekarom.
Hulija je mlada glumica koja ne želi da se udaje iz očitih razloga. Ipak, naći će se rastrzana između nevernog muškarca i jake privlačnosti koju oseća prema svojoj najboljoj prijateljici, deklarisanoj lezbejki.
Gabrijela de la Garza Alma Aparisio
Himena Rubio Mersedes Aparisio
Lis Galjardo Hulija Aparisio
Marija del Karmen Farijas Rafaela Aparisio
Platarko Hasa Leonardo Viljegas
Eduardo Viktorija Klaudio
Marko Trevinjo Maksimo
Erik Hajaser Alehandro Lopez Kano100% I Love you Danna Garcia

Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

No Comment.

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu